om-oss

bilen

Om oss

Alarm systemer AS har over 30 års erfaring fra alarm- og sikkerhetsbransjen. Vi ble etablert i 1979, og er et av de eldste sikkerhets selvskap i Norge. Vi har lokalkjennskap i område og er den lokale leverandøren av sikkerhet i Kragerø, Bamble, Drangedal, Gjerstad og Risør området.

Vi tilpasser alarmanlegget til dine behov. Kontakt oss for befaring og et uforpliktende pristilbud på alarm til hus, hytte, industri, forretning, m.m.

Vi er Billigst!

I dagens marked er det lett og la seg rive med av gode tilbud, men et alarmanlegg er et hjelpemiddel som leverer trygghet. Det skal hjelpe deg i mange år, og da er det viktig med lokalkjente leverandører og den beste oppfølgingen.

Vi har den laveste månedsleien på markedet i Kragerø, Bamble, Drangedal, Gjerstad og Risør ( Fra 369,-) og er derfor billigst over tid. I tillegg blir alarmen ferdig installert fra kr 0,-.  

Pakken inneholder sentralskap med sirene, GSM-overføring, 4 stk valgfrie sensorer ( brann, innbrudd, fukt eller frost) og montering. Den er brukervennlig med norsk tale og display. Vi tilbyr også fri service og fri utrykkninger. Heller ingen bindingstid.

Siden vi er lokale og holder til rett i nærheten er vi også antagelig raskest på pletten vis alarmen utløses, noe våre fornøyde kunder setter stor pris på og anser som veldig viktig.