om-oss

bilen

Om oss

Alarm systemer AS har over 39 års erfaring fra alarm- og sikkerhetsbransjen. Vi ble etablert i 1979, og er et av de eldste sikkerhets selvskap i Norge. Vi har lokalkjennskap i område og er den lokale leverandøren av sikkerhet i Kragerø, Bamble, Drangedal, Gjerstad og Risør området.

Vi tilpasser alarmanlegget til dine behov. Kontakt oss for befaring og et uforpliktende pristilbud på alarm til hus, hytte, industri, forretning, m.m.

Vi er Billigst!

I dagens marked er det lett og la seg rive med av gode tilbud, men et alarmanlegg er et hjelpemiddel som leverer trygghet. Det skal hjelpe deg i mange år, og da er det viktig med lokalkjente leverandører og den beste oppfølgingen.

Vi har den laveste månedsleien på markedet i Kragerø, Bamble, Drangedal, Gjerstad og Risør ( Fra 389,-) og er derfor billigst over tid. I tillegg blir alarmen ferdig installert fra kr 0,-.  

Pakken inneholder sentralskap med sirene, GSM-overføring, 4 stk valgfrie sensorer ( brann, innbrudd, fukt eller frost) og montering. Den er brukervennlig med norsk tale og display. Vi tilbyr også fri service og fri utrykkninger.

Siden vi er lokale og holder til rett i nærheten er vi også antagelig raskest på pletten vis alarmen utløses, noe våre fornøyde kunder setter stor pris på og anser som veldig viktig.